Veiligheidskundige inhuren

Wij leveren vakkundig opgeleide veiligheidsdeskundigen vanaf vier uur per maand tot voltijds.

Waarom een veiligheidskundige van Global Safety Services?

Een veiligheidsdeskundige van Global Safety Services kan onder andere zorg dragen voor het opstellen van Risico Inventarisaties & Evaluaties en kan een Health Safety & Enviroment plan schrijven voor uw organisatie of project. Desgewenst voeren onze veiligheidsdeskundigen ook werkplekinspecties, incidentonderzoeken, observaties en audits uit om te zorgen dat hetgeen wat in het beleid is vastgelegd, wordt nageleefd in de praktijk. Kortgezegd: wij kunnen uw organisatie op het gebied van veiligheidsbeleid en naleving van dit beleid volledig ontzorgen.

Klantgericht 

Het belang van de klant staat bij ons te alle tijden centraal, daarom onderscheiden onze veiligheidskundigen zich ook door mee te denken met de klant en formuleren zij oplossingen die zowel het belang van de klant als de veiligheid waarborgen. Ten slotte staan onze veiligheidskundigen er nooit alleen voor, zij kunnen 24/7 rekenen op back-up en support van Global Safety Services.

Direct een veiligheidskundige inhuren?

Wilt u direct een veiligheidskundige inhuren? Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.


Veiligheidskundige inhuren