BHV Cursus Alkmaar

Ben je op zoek naar een goede BHV cursus Alkmaar? Een BHV training die niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk is? Zoek niet verder! Global Safety Services uit Alkmaar biedt wat jij zoekt.

Waarom een BHV Cursus Alkmaar van Global Safety Services?

Wij begrijpen dat een BHV cursus in eerste instantie vooral leerzaam moet zijn. Een cursus BHV doe je voor de veiligheid van jou en die van je collega's. Wij hebben echter gemerkt dat veel cursisten een BHV training een saaie verplichting vinden. Dat kan anders! 

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen vakkundig op te leiden tot bedrijfshulpverlener. Wij geven onze cursisten graag het gevoel dat ze iets geleerd hebben. Global Safety Services werkt met vakbekwame brandweermannen, veiligheidskundigen en ambulancepersoneel. Geen gepensioneerden, maar vakkundige mensen die zelf uit het vak komen en dat nog steeds doen. Zij hebben zelf noodsituaties meegemaakt en weten heel goed waar ze het over hebben. Zij zorgen ervoor dat je jouw BHV certificaat haalt én enthousiast thuiskomt.

BHV Basis of BHV Herhaling in Alkmaar

Een BHV certificaat is één jaar geldig. Wanneer je nooit eerder een BHV cursus hebt gevolgd, kom je in aanmerking voor een BHV basiscursus. Tijdens de BHV basis leer je in één dag alles over het handelen tijdens calamiteiten. Zo behandelen we het herkennen van belangrijke signalen, levensreddende handelingen, het gebruik van een AED en meer! 

Is je BHV certificaat (bijna) verlopen? Dan moet je je BHV verlengen. Met een BHV herhalingscursus frissen we je geheugen op en behandelen we de belangrijkste punten van de BHV training. Doordat wij onze BHV trainingen constant aan het verbeteren en veranderen zijn, krijg je nooit dezelfde training.

BHV Alkmaar

Bevindt jouw bedrijf zich in Alkmaar of omgeving? Dan kun je een BHV cursus volgen op ons eigen terrein in Alkmaar. Onze cursuslocatie is volledig ingericht op het geven van BHV-cursussen. 

Inschrijven voor BHV cursus Ik wil meer informatie

 

BHV Cursus Alkmaar