VCA Cursus Alkmaar

Werken jouw werknemers met een verhoogd veiligheidsrisico? Dan zouden ze hun VCA certificaat moeten halen! Global Safety Services biedt VCA cursussen in Alkmaar.

Een VCA cursus Alkmaar geeft je werknemers belangrijke aandachtspunten en handvatten op het vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Met een VCA certificaat laat je je afnemers en leveranciers zien dat je werknemers veilig en gezond hun werk kunnen uitvoeren.

Waarom VCA Alkmaar van Global Safety Services?

Een VCA cursus van Global Safety Services wordt altijd door gecertificeerde VCA-instructeurs gegeven. Zij zorgen ervoor dat de VCA cursus niet alleen ontzettend leerzaam is, maar ook als leuk wordt ervaren. We hebben onszelf als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen vakkundig op te leiden, maar we willen ook dat cursisten enthousiast thuiskomen.

VCA Basis en VCA Vol opleiding

Global Safety Services biedt zowel VCA basiscursussen als VCA Vol opleidingen. Tijdens een VCA cursus in Alkmaar behandelen we diverse situaties en handelingen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Een VCA cursus Alkmaar bij Global Safety Services is altijd inclusief examen.

Inschrijven voor VCA cursus Alkmaar Ik wil meer informatie over VCA cursus Alkmaar

VCA Cursus Alkmaar